Doorgaan naar inhoud

Garantie

Je wilt zo lang mogelijk en zorgeloos kunnen genieten van jouw nieuwe televisie die je bij Elektro Retail hebt gekocht. Daarom geven wij standaard 2 jaar garantie op onze producten, vanuit zowel Elektro Retail als de fabrikant. Onder deze garantie vallen technische defecten aan het apparaat. Gebruikersschade valt daar niet onder. Bij gebruikersschade is de schade aan het product ontstaan door eigen schuld. Een defect ontstaat uit de gebruikte techniek of vanuit de fabrikant.

Reparatie
Wanneer er een technisch defect is aan het product, kan het product worden gerepareerd. Of iemand bij je langs komt voor de reparatie of dat je het product moet sturen, is afhankelijk van het formaat van het product. Dit verschilt per fabrikant. Neem gerust contact op met onze klantenservice via info@elektro-retail.com of 085-4012688 voor meer informatie of om de reparatie in te plannen.

Als het product bij jou thuis wordt gerepareerd, dan komt er een officiële monteur vanuit de fabrikant langs voor de reparatie. Moet het product naar ons terugkomen voor de reparatie? Dan sturen wij het product door naar de leverancier of schakelen we een geautoriseerde monteur in van de leverancier om het product te repareren. 

Kosten reparatie
Defecten die binnen de garantie vallen zijn altijd gratis. Voor defecten die buiten de garantie vallen, wordt standaard €39,95 onderzoekskosten en voorrijkosten in rekening gebracht. De onderzoekskosten hoef je alleen te betalen als je niet akkoord gaat met de prijsopgave voor de reparatie. We zetten de reparatie pas in gang als jij akkoord gaat met de prijsopgave.

Duur reparatie
Producten binnen de garantie zijn in de meeste gevallen binnen 3 weken weer in huis. Producten buiten de garantie zijn na akkoord op de prijsopgave binnen 3 weken thuis.