Doorgaan naar inhoud
Klik hier om te profiteren van tijdelijke Vakantiegeld Deals!
Klik hier om te profiteren van tijdelijke Vakantiegeld Deals!

Over ons

Over Ons

Over Ons

Het team van Elektro Retail heeft al meer dan 30 jaar ervaring met witgoed en huishoudelijke producten. Van oorsprong verkochten wij onze producten via winkels, maar sinds 2022 hebben wij een eigen website om onze kracht (de scherpste prijzen van Nederland en België) aan onze klanten te kunnen bieden.

Bij Elektro Retail zijn we erg goed in het onderhandelen over inkoopprijzen van ons assortiment. Dit zien onze klanten terug in ons aanbod en de prijzen. We werken samen met alle bekende A-merken en zorgen dat alle producten die voor 22:00 besteld worden de volgende dag bezorgd worden. Wij doen niet aan dropshipment, maar hebben alle producten fysiek in ons magazijn staan, hierdoor kunnen wij onze producten altijd op tijd leveren (uitzonderingen daargelaten). Ons magazijn staat in Roden, Drenthe en vanuit hier verzenden wij dagelijks onze producten naar Nederland en België.

Doordat wij werken met de bekende A-merken heb je als klant de zekerheid dat je kwaliteit ontvangt. Elk merk biedt service aan de verkochte producten en deze kan je vinden op onze garantie en reparatie pagina. 

Om aan onze lever belofte te kunnen voldoen werken we al jaren met onze trouwe bezorgers en hebben we voor zendingen richting België en kleinere producten Connected Logistics en PostNL als partner aangesloten. 

Klanttevredenheid staat voorop bij Elektro Retail. We streven ernaar om onze klanten een uitstekende winkelervaring te bieden, ons team staat altijd klaar om vragen te beantwoorden, technische ondersteuning te bieden en eventuele problemen op te lossen. We hopen dat je in ons aanbod (met meer dan 500 producten) een geschikt product vindt. We hopen op een prettige ervaring en wellicht kunnen we jou als klant binnenkort leveren.