Doorgaan naar inhoud

Retouren

Het kan natuurlijk voorkomen dat het product niet naar wens is. Dat is geen enkel probleem, binnen 30 dagen kun jij het product gratis retourneren. We hanteren een aantal simpele retourvoorwaarden:
  • Een maximaal aantal kijkuren van 50 uur. Dit geeft je zo ruim de tijd om het toestel te beoordelen
  • Het product moet compleet en in originele verpakking geretourneerd worden. Lees hieronder meer over het klaarmaken van je retour
  • Hang de televisie niet aan de muur. Hier kunnen beschadigingen van optreden waardoor wij de retour niet kunnen accepteren
  • Binnen 30 dagen retourneren
Download het herroepingsformulier hier.

Overige informatie
Het retourneren van jouw product is helemaal gratis. Je kunt mailen naar (e-mail) als je je product wilt retourneren. LEN Logistics haalt het product bij jou thuis op, zo hoef je de deur niet uit. Zorg dat het product in originele verpakking klaarstaat voor de bezorger.

Het klaarmaken van je retour
Verpak het product in de originele verpakking. Denk hierbij ook aan de afstandsbediening, pootjes, schroeven, kabels en andere accessoires. Het is van belang om alle onderdelen op de juiste plek in te pakken om zo beschadigingen te voorkomen. Sluit de verpakking af met doorzichtig tape, niet met duct tape of gekleurde tape.

Ruilen
Het is helaas niet mogelijk om producten direct te ruilen. Je kunt een nieuw product bestellen en daarna contact opnemen met onze klantenservice. Zij koppelen het leveren van het nieuwe product aan de afhaal van je vorige bestelling. Als de retour aan de voorwaarden voldoet en het product gecontroleerd is, ontvang je binnen 5 werkdagen je aankoopbedrag terug.

Terugbetaling
Zodra je retour verwerkt is door onze retourafdeling, staat het bedrag binnen 3 tot 5 werkdagen op jouw rekening.