Doorgaan naar inhoud

Verzending & bezorging

Levering van het product
Elektro Retail levert jouw bestelde product doordeweeks op dinsdag t/m zaterdag. Bij bezorging met onze logistieke partner ontvang je de avond voor de bezorging tussen 19.00 - 21.00 uur een e-mail met een track & trace. Zo kun je precies zien wanneer het product bij je wordt geleverd en hoef je niet de hele dag te wachten. Let daarbij wel op dat de mail kan in je spam terecht komen. De bezorger belt je ongeveer 15-20 minuten (anoniem) voor aankomst op de leverdag zodat je precies weet wanneer je product wordt geleverd.

Het kiezen van een tijdsvak
Het is niet mogelijk om een tijdvak te kiezen voor de bezorging. Het tijdsvak voor de levering ontvang je de avond voor de levering tussen 19:00 - 21:00 uur per e-mail. Wij streven ernaar je product de volgende dag te leveren met uitzondering van zondag en maandag.

Het kiezen van een PostNL-punt
Het is bij Elektro Retail niet mogelijk om je bestelling bij een PostNL punt te laten bezorgen.

Het wijzigen van het afleveradres
Het is bij Elektro Retail mogelijk om het afleveradres te wijzigen tenzij het alternatieve adres minder dan 10 minuten van het oude adres is verwijderd*. Je kunt hiervoor reageren op de mail die je van ons hebt ontvangen. Heb je geen mail ontvangen? Dan kun je contact opnemen met info@elektro-retail.nl of via 085-4012688. 
* Is het adres verder dan 10 minuten? Ook dan kun je de adreswijzigingen doorgeven, maar dan kan het zijn dat de leverdatum wordt aangepast.

Bezorgen van de producten
Wij bezorgen je bestelde producten netjes tot aan de drempel van jouw voordeur. Elektro Retail biedt geen installatieservice.

Levering bij buren
Je kunt je product laten bezorgen bij de buren. Dit kun je doorgeven door te reageren op de mail die je van ons hebt ontvangen. Geef een specifiek adres door waar jouw bestelling mag worden geleverd. Heb je geen mail ontvangen? Neem dan gerust contact op met info@elektro-retail.nl of via 085-4012688.

Bezorger gemist
Zodra je bestelling weer in ons magazijn is, maken wij een nieuwe leverafspraak. Je ontvangt van ons een nieuwe mail met een leverdatum en een tijdsvak. Je wordt automatisch ingepland op de tweede dag na de leverdatum m.u.v. zondag en maandag. Hier hoef je verder niks voor te doen. Ook bij de tweede leverafspraak ontvang je een e-mail met een track & trace zodat je kan zien wanneer je bestelling wordt geleverd.

Annuleren of wijzigen
Het kan natuurlijk voorkomen dat je er iets mis is gegaan bij je bestelling of dat je van gedachten bent veranderd. Je kunt je bestelling daarom annuleren door dit schriftelijk aan ons door te geven door te mailen naar info@elektro-retail.nl. Mocht je bestelling al onderweg zijn dan kun je ook altijd de bestelling weigeren aan de deur. Geef dit gerust bij de bezorger, dan neemt hij je bestelling weer mee.